En intressant bussresa

Haha jag bara måste berätta en grymt rolig sak som hände idag på bussen! (Kan ju vara lite svårt för folk som inte var där att tycka det är kul, menmen..)
Jag och min kompis Nathalie satt på bussen på väg mot Hässlegården, vid sjukhuset så hoppar min lillebror och några av hans killkompisar på för att åka hem. Alla är 12 år gamla inklusive min lillebror. Helt plötsligt får min lillebror och hans kompisar syn på mig och Nathalie och går längre bak i bussen för att hälsa och så. Hans kompisar är helt knäppa, jag lovar! En liten kille sa att jag och Nathalie var "murfar", han undrade även vad vi hette, om han fick kolla i Nathalies väska och om han kunde på en puss?! Sen satte han sig i Nathalies knä och sa att han gömde sig, vi höll helt seriöst på att skratta ihjäl. Sen helt plötsligt säger han "Jag är Top Ragger Murf. Top Ragger, Top Ragger". Haha det var så grymt kul så vi visste inte vart vi skulle ta vägen, jag menar dessa är ju bara små barn och så håller dom på såhär? Sen när jag och Nathalie hoppade av så var det en annan liten pojk som ville ha en puss, men tyvärr sa vi, vi pussar bara på våra killar! Hahaha, roligaste bussturen på länge!
Kram

Kommentarer
Postat av: GUESS WHO?!

- NAJS!

2010-12-10 @ 16:02:50
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Jennifer M.F

Hejsan!

Jag skulle verkligen uppskatta om du ville rösta på mig, Jennifer, i en tävling. Man kan rösta EN gång här: http://youfoundit.blogg.se/2010/december/finalisterna-i-tavlingen.html och EN gång här: http://liindblaads.se/2010/december/finalisterna-i-tavlingen.html

Fram till lördag kan man rösta!

Säg till mig om du har röstat så länkar jag till dig när tävlingen är slut.

Ha det bra snyggis! :)

2010-12-10 @ 16:07:41
URL: http://jeenniferfant.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv. jag blev superglad :D

2010-12-10 @ 16:21:03
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0