pluggpluggplugg..

Har precis ätit middag och snart kommer Annie hit för att plugga naturkunskap med mig.
Kram

"the boys are back in town", en låt som fastnat.

Igår blev det tyvärr så att jag inte hann blogga när jag kom hem, så jag tänkte att jag skriver om det nu. När jag kom fram med tåget i Ronneby så hämtade Arvid och hans pappa mig för jag har lite svårigheter med att gå just nu.. Väl hemma hos honom så fikade vi med hans familj + mormor och morfar, spelade cod (för Arvids skull..), tog det lugnt, var nere på julmarknaden och sen åt vi middag hemma hos hans mormor och morfar. Det var jättemysigt med tanke på all snö och så med!
Sen nu idag så har jag bara varit i skolan och inte gjort speciellt mycket. Det var snöbollskrig på gårdsplanen mellan Ehrensvärdska och af Chapman (där jag går), och där blev jag träffad ett antal ggr.. Gotland kastade så det kom snö i min väska och ner över hela benen, Emmy träffade mig på benen och rätt i ansiktet och så rann det tillslut innanför tröjan, Amanda träffade mig i ryggen och på rumpan. Sen halkade jag och slog i knäna ordentligt i isen.. Det var inte kul direkt..
saknar dig..
Kram

godmorgon

Jag har precis fixat med en historiauppgift om Sveriges stormaktstid och det gick faktiskt bra, tror att jag kommer få ett bra betyg på detta, eller jag hoppas det i alla fall. Ska bara ta och fixa till tidslinjen också, sen är allt klart! Nu ska jag nog snart ta och göra mig i ordning för vid halv tolv ska jag åka in till tågstationen för att sedan ta tåget hem till Arvid.♥ Ska se om jag kan blogga därifrån, för hans bredband är seeeeegt... Annars bloggar jag när jag kommer hem igen.
Saknar mitt bruna hår..
Kram

Hejhej

Har precis jobbat lite med en uppgift som vi har i historian, det går sådär kan jag ju meddela er.. Får ta och jobba lite på den imorgon innan jag sticker till Arvid. Men nu måste jag kila upp till rummet och göra mig iordning, för snart blir det kalas hos moster.
CIAO!

trettio minuter kvar

Precis fixat sminket och håret så nu blir det att klä på sig något varmt och gosigt med tanke på hur sjukt kallt det är ute.. Blev faktiskt riktigt nöjd med sminket idag! Ska se om jag kan ta någon bild som jag kan lägga ut sen så ni får se. Nehe, nu är det en halvtimma kvar tills mamma kommer och hämtar mig för att åka in till staden, så jag får blogga lite ytterligare senare.
Kram

Godmorgon!

Har precis ätit frukost och snart blir det att göra sig iordning. Dagens planer idag är att åka in en sväng till stan, fota den vackra snön (upptäckte precis att jag inte har några bilder alls nästan på snö?!) och gå på kalas hos min moster.
Kram

*suck*

Var på vårdcentralen innan idag för att få min tå fixad (ni vill inte veta vad som hänt, jag lovar!), men istället fick jag antibiotika igen. Sist gjorde den mer ont än gott så jag blev helt förvånad när jag fick reda på att jag skulle äta det i tio dagar till och istället för att få opereras idag så ska jag gå runt och se ut som ett kioskmongo tills jag får opereras om ytterligare en vecka! Åh, vad sur jag blir, jag vill ha en riktig doktor.
Ska nog ta och kolla lite på tv och äta ett äpple. Jag älskar äpplen, fy sjutton vad gott det är egentligen!
Kram

bilder från håkan hellström på hovet

Ungefär en timma innan konserten började.
Dom där jag kommer från.
Dom där jag kommer från.
Dom där jag kommer från.
Dom där jag kommer från.
Kom igen Lena.
Hurricane Gilbert.
Känn ingen sorg för mig Göteborg.
Kram

under tiden jag vart borta har jag...

• Slutat som medryttare på Magic pga att han stod alldeles för långt bort för att jag skulle hinna ta hand om honom. Jag vet att jag kommer att sakna honom för han är en väldigt fin och underbar häst och jag vill tacka hans ägare så mycket för att jag fick rida honom den lilla tiden jag var där!
• Varit i huvudstaden för att se Håkan Hellström på Hovet! Jag flög till Stockholm på kvällen den 12 november med min kära vän Ida för att spendera helgen i Stockholm och för att se Håkan Hellström. Det var helt magiskt och jag har redan bokat biljetter för att se honom i Kristianstad den 8 april 2011! Men denna gången ståplats.. (fler bilder kommer i nästa inlägg!)
Åkt fram och tillbaka med min tå för att få den tillfixad, men ännu har inget hänt och den blir bara sämre och sämre, men nästa fredag (den 3 december) så blir jag "äntligen" opererad.
Firat ett år och fem månader tillsammans med min underbara pojk. Jag älskar dig!
Kram

i'm back!

Efter att ha tagit en bloggpaus i några veckor så tänkte jag att jag ska försöka börja igen. Men denna gången ska bloggen vara mycket mer personlig, jag ska inte försöka "ragga" läsare eller så, för egentligen behöver jag nog bara skriva av mig så att jag inte lägger allt på min kära pojkvän. Jag ska försöka fylla bloggen med bilder och berätta om vad som har hänt under de veckor som jag inte har bloggat, bland annat har jag varit i huvudstaden, men mer om det sen.
Kram

funderingar

Har du någon gång känt att allt är på väg att rinna ifrån dig? Som om allt du har kämpat så hårt med att få bara försvinner från dig om du bara slutar anstränga dig en liiiten stund. Det kan vara jobbigt, riktigt jobbigt.
Har du någon gång känt att du alltid måste vara på topp i allt, annars tycker alla att du är en bitch som inte säger något eller som inte anstränger sig fyllt ut. Hur håller man sig på topp? Hur kan man orka hålla sig på topp hela tiden?
Hold my hand.

bloggpaus

Kommer att ha en liten bloggpaus nu på någon dag, men jag svarar på kommentarer ändå tror jag, annars tar jag det så fort jag är tillbaka igen :)
Puss

RSS 2.0