tömmer mina känslor.

Hejhejhej på er. Jag är sjukt trött och sliten, så därför har jag inte bloggat på ett tag. Får se lite hur det blir imorgon.. Läste i alla fall nyss på Paows blogg som gör mig så sur och fan vad patetisk hon är egentligen.. (enligt mig i alla fall). Hon håller på att "trakassera" Kissie heeeela tiden med massa bilder och inlägg och sådant, sen säger hon att hon inte bryr sig ett piss om Kissie, men man undrar ju... Jag försvarar inte Kissie eller något för jag gillar varken henne eller Paow så jag är passiv. Men det är så himla barnsligt att hålla på som hon gör mot Kissie, väx upp liksom?! Hon är ett år äldre än mig, men jag tycker det känns som om hon är ungefär tre år yngre än vad jag är eller något.. Det är som om hon tigger om bloggbråk för att få uppmärksamhet... Nej, hennes blogg har jag totaltröttnat på, nu är det "små-bloggar" som gäller, för de är mycket mysigare och ärligare. :)
Puss

godmorgon!

Har ni sovit gott allihopa? :) Det har jag i alla fall. Har precis ätit frukost och nu sitter jag och kollar på tv och svarar på kommentarer. Snart blir det vällan att göra sig iordning, för såhär kan jag då inte se ut hela dagen. ;)
Min näsa ser ut som en jättestor potatis..
Puss

första och sista inlägget för idag

Hej gott folk! Jag vet att det inte blivit mycket bloggande idag, men direkt efter skolan så åkte jag hem till Arvid och han har världens segast bredband så jag kom inte ens in på blogg.se så därför har jag inte bloggat.. Det är även ytterst tveksamt att det blir en bild på min outfit då jag inte tagit någon och är alltför trött för att göra det nu. Blir förmodligen att göra sig iordning efter att jag svarat på alla kommentarer. Sov gott och dröm sött!
Puss

2810102243

Jahapp, då är det dags att nana nu och imorgon är det minsann en ny dag. :) Sov gott!
Puss

paradise hotel och robinson

Kollade nyss på Paradise Hotel, det är inget program som jag direkt följer, men det är kul att kolla på då och då för de gör ju bara bort sig som tusan... Jag tycker det var bra att Jean-Pierre åkte ut idag, för jag gillade inte alls honom, så tummen upp till det. Just nu finns det inte direkt något att se på tv'n så det blir att kolla på Robinson, ännu ett B-program. Vi hörs sen!
Bilderna är tagna från google.se
Puss

haha , spännande statistik!


Morgondagens outfit och jag som politiker?

Imorgon ska jag testa på en ny outfit, eller jaa.. ny och ny, den är ny för mig i alla fall. :) Får se lite hur det passar mig och vad reaktionerna blir.. Lägger upp en bild på outfiten sen på kvällen med så ni får se den så klart!
Nu blir det att plugga lite till inför samhällskunskapsprovet och sen blir det att ta det lugnt. Vad tror ni, skulle jag kunna bli en politiker? Hmm... Hade nog velat vara Talesman i så fall.
Random bild
Puss

tema: höst


bara leka lite


Lars Winnerbäck - Röda Läppar


ojojoj..

Hej på er mina sötnosar! Som ni förmodligen upptäckte så bloggade jag inte på hela dagen igår, men det är verkligen jättemycket som händer nu i skolan under en kort tid, så jag måste tyvärr lägga ner nästan all min tid på pluggning.. Men nu har jag pluggat samhällskunskap sen jag kom hem vad 14.30 så jag bestämmer att jag får ha en paus nu. ;) Idag har jag haft psykologi, historia och idrott. På idrotten hade vi simtest och jag simmade 24 längder på 20 minuter så det är ett väldigt starkt G då VG var 26 längder på 20 minuter. Dock är jag inte så nöjd, så jag har bestämt mig för att jag ska simma lite då och då för att kunna förbättra detta, smart va? :)
Det var en person som undrade vart jag hade köpt skjortan som jag har på denna bilden, och jag kan meddela er om att den är köpt på cubus för antingen 199:- eller 299:-, jag minns inte riktigt...
Puss

en dejt med kudden (igen..)

Jaha, då är det dags för mig att gå och lägga mig. Pluggningen har gått relativt bra, så jag tror att jag kommer att klara provet på fredag. :) Ni får ta och sova gott så bloggar jag imorgon så fort jag kan.
Slänger upp en bild på gårdagens outfit med!
Puss!

hiss och diss

Hiss
♥ De få dagar på hösten som solen lyser och gör hela naturen helt färgglad.
♥ Att det bara är 18 dagar kvar tills jag åker till sthlm!
Diss
♣ Att alla proven ska komma på en och samma gång så det helt plötsligt går från lugnt till jobbigt.
♣ Att min gåförmåga inte är den bästa nu, så jag måste förmodligen operera igen..

politik

Nehe, dags att återgå till pluggningen igen då antar jag.. Men jag tar och skriver ett godnatt-inlägg sen när jag ska sova. :)
Puss!

denna eviga diskussion

Min kära pojkvän Arvid kommenterade mitt inlägg "skrivkramp" men eftersom han inte har någon blogg så svarar jag på det här, haha. ;)
Svar: Samhäll är också en plugglinje, för det är en massa med prov hela tiden! :o Plus att min lärare sa det..

Rösta på mig!

Jag är med i en tävling om att bli veckans blogg hos Alexandra Ekstrand (http://alexandraekstrand.blogg.se/). Känner mig riktigt glad och speciell som kom med bland finalisterna! Så nu hoppas jag verkligen att ni, mina söta bloggläsare, röstar på mig, snälla rara? Här är länken till inlägget → http://alexandraekstrand.blogg.se/2010/october/f-som-i-finalisterna-i-veckans-blogg-2.html#comment , kommentera bara "jag röstar på blogg nr. 3" så är det klart och jag blir superglad! :)
Puss och kram på er som röstar!

skrivkramp.

Jag sitter här vid datorn och funderar på allt som har med politik att göra och hur himla tråkigt det är egentligen.. Har haft prov i naturkunskap idag och det gick faktiskt riktigt bra! Fick även tillbaka mitt franska prov, fick G på det och det är jag faktiskt nöjd med. :) På fredag är det prov i samhällskunskap så det blir att plugga en massa (går ju plugglinjen). Ska snart ringa Arvid med!
Puss

somliga ljus brinner aldrig ut

Nu gör jag faktiskt så att jag säger godnatt, för jag tänkte kolla lite på tv, sen läsa och sen gå och lägga mig. Så ni får sova så gott sen så hörs vi imorgon! Sov gott och dröm sött på er.
Puss&Kram

snälla?

Följ min blogg med bloglovin

jag känner mig så älskad

Här kommer lite citat om mig som Arvid kläckte ur sig igårkväll innan vi skulle sova.
• En fruktansvärt stor tönt är du faktiskt.
• Det kan inte vara lätt att vara du. Eller så är det lätt att vara du, du har ju inte så mycket att oroa dig för.
• Jämför man dig med mig så är du ju halvbra.
• Man är ju lite knäpp om man är ihop med dig.
Tack älskling, jag älskar dig också!

För den outbildade är ett A bara tre pinnar.


kiss me

Förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen, men jag kände att jag ville spendera all min tid idag med Arvid och inte låta något gå till spillo. Så jag tar och gör mitt första inlägg för dagen nu. Hej på er alla! Hur är det med er? Själv är jag sjuuukt trött och det känns som om jag inte orkar någonting alls.. Har precis plugagt lite inför naturkunskapsprovet som är på tisdag och nu blir det att svara på lite kommentarer och sen blir det kanske att cykla iväg för att hjälpa en kompis.
Puss

nattinatti

Jaha, nu är det dags för att sova då ja. Sov gott allesammans så hörs vi imorgon! Puss på er :)

gos

Sitter här i sängen med Arvid och hans dator och gosar. Snart blir det att kolla på "Dude where is my car". Imorgon blir det att vakna upp jämte Arvid och sen inte göra något speciellt dirket. Sen när han åkt hem så blir det att kolla på Gladiator. :)
Puss

a+h

Sitter och äter lite pepparkakor just nu och när som helst kommer Arvid att knacka på dörren så jag får skriva snabbt nu så han inte står där ute och väntar alltför länge, det blir ju synd om honom i så fall.
Puss!

höst


städar..

Har precis gjort mig iordning och nu håller jag på att städa rummet, fast jag tar en liten paus just exakt nu. ;) Blir vällan snart att gå upp och bädda och dammsuga med.. Om ca en timma kommer Arvid hit, gosigt! Blir nog mest att kolla på film ikväll och bara ta det lugnt, det är behövligt det med. :) Vad ska ni hitta på idag då? Fest? Filmkväll? Ingen speciellt?

Puss

en ridtur på 3 minuter

Hejhej! Jag har precis kommit hem från stallet och som rubriken då beskriver så har hann jag bara rida i 3 minuter, sen la sig Magic ner och började rulla runt! Det var precis så jag hann rulla av honom och akta mig från att bli träffad av en hov eller bli på rullad. Sen reste han sig upp och började trava runt i paddocken, men jag hann fånga in honom innan han fick något annat för sig. Dock var hans ägare inte hemma och jag var i chock så jag tog in honom i stallet innan jag släppte ut honom i hagen igen, och sen smsade jag hans ägare och berättade vad som hade hänt. Hoppas verkligen att det går bättre nästa gång, men detta är en ganska rolig och spännande erfarenhet nu kan jag ju säga! :)
Lillalillalilla dumma häst.. ♥
Puss

*Tidsinställt inlägg*

Godmorgon kära läsare! Har ni sovit gott allihopa? :) Just nu så är jag i stallet och rider, men jag lovar att blogga när jag kommer hem igen. Puss på er!


Haha , tänke ta och testa ett tidsinställt inlägg, så det gör jag nu. ;) Jag hinner nämligen inte att blogga imorgon innan jag drar till stallet så jag tar och skriver det nu pch ser om det kommer upp när det ska. :)

bowliiing!

Jaha, då har man precis ätit tacotårta och snart bär det av in mot Saltö för att bowla lite med familjen, så vi hörs sen, :)
Puss!

vilken trevlig fredagskväll..

Sitter här vid datorn och spelar Robot Unicorn Attack, ehe.. Sen läser man på andras bloggar och på ca 96.3% står det något i stil med "Utgång snart!" , "Gör mig i ordning inför festen" , "Myskväll med älskling" , "Tjejkväll med de bästa"  och  "Gör mig i ordning tillsammans med blablablablabla...".. Känner att min fredagskväll kommer att innehålla en himla med ös om man jämför med era! (Känn sarkasmen..)

Bild från google.
Puss

Håkan Hellström - River En Vacker Dröm.

Han är så otroligt bra och texterna är bara så fina..
Puss

bara tre veckor kvar!

Räknade precis ut att det bara är tre veckor kvar innan jag flyger upp till Sthlm för att sen på lördagen se Håkan Hellström på Hovet, är så glad! Sen flyger jag hem till Karlskrona igen på kvällen på söndagen. Tror verkligen att jag ska ha min Håkan-tröja, hmm.. Har sett Håkan en gång innan och det var på SpringBreak i Kalmar, tror det var 2008, men är inte helt säker... Här är i alla fall två bilder därifrån! :)
Åh, hans musik är helt underbar..
Puss

bowling med familjen

Ikväll blir det att bowla med familjen. Eller jaa.. jag får titta på när de bowlar för jag kan inte bowla pga att jag bröt armen för några år sedan men den funkar inte riktigt som den ska, så jag kan inte lyfta tunga saker, rida starka hästar, osv osv... :( Så jag får sitta och heja och dricka läsk helt enkelt, och mamma lovade att köpa den nya Marabou till mig, hihi! :) Vit choklad är nog den bästa chokladen som finns..♥
Och bilden är ju då tagen från google. ;)
Puss

turkiet gav mig mvg

God eftermiddag på er!
Har precis kommit hem från skolan (vi fick sluta engelskan lite tidigare). Idag fick vi reda på vad vi fick för betyg på talet som vi höll i svenskan (mitt handlade ju då om första gången jag var i Turkiet), jag fick i alla fall MVG på det, så jag blev riktigt glad och jag kan ju bara säga att det gjorde min dag hittills! :)  Hur har eran dag varit än så länge?
Jag och min bror i poolen i Turkiet (det är mina ben ni ser)
Jag, min mamma och min bror. Detta är en av de första kvällarna tror jag.
Hela familjen då ja, pappa, jag, mamma och bror utanför "Henkes Ullared Turkiet". :)
En bild från båtutflykten vi var på.
Puss

@ dejt med kudden snart

Nu blir det nog så att jag tar och säger godnatt, för jag tänkte kolla lite på tv och sen lägga mig och läsa innan jag somnar. Så vi hörs imorgon och ni får sova så gott alla mina sötlökar!
Puss

tillfällig header till jag kan lägga ner mer tid..

Slaffsade ihop en header i photoshop på 10 minuter som jag får ha för tillfället.. Dock går det inte att se den utan man ser fortfarande den gamla. :o  Men den dyker nog upp snart. Och för er nyfikna så lägger jag upp den här i inlägget.
Puss

hmm..

Nehe, nu tror jag minsann att jag ska börja skapa en riktig header.. Om jag har dålig fantasi så tar jag något liknande som jag hade på min förra blogg. ;)
Puss på er alla!

jag har verkligen valt plugglinjen...

Jag känner att det går rakt nedför med min blogg asså.. Men det är så himla mycket nu med skolan, så att när jag väl pluggat klart så vill jag bara ligga i sängen och läsa eller något.. Det känns rätt drygt. Men idag har jag typ en liten "pluggpaus" då jag har haft både mitt psykologi- och historiaprov denna veckan. Dock är det franska dictée imorgon, men den kan jag relativt bra. Sen imorgon igen så blir det att plugga för nästkommande veckas prov som är naturkunskap och samhällskunskap, kanonkul (Känn ironin)!
Puss

en dejt med kudden.

Jaha gott folk, nu är det så här då att jag har en dejt med min kära kudde om 40 minuter så jag ska ta och säga godnatt och önska er en söt dröm. :)
Puss!

hjälp med header?

Eftersom att hela förra inlägget gick åt till pluggandet så bestämde jag mig för att skriva ett till inlägg om vad som helst utom det. :) Som sagt så kommer Arvid imorgon och det är jag väldigt tacksam för, för jag saknar honom något enormt (och han ska hjälpa mig att plugga..)! Jag känner att jag även måste skaffa en ny profilbild till fb så jag ska se om jag kan fixa det och sen måste jag ju fixa en riktig header! För den som jag har nu är ju givetvis bara tillfällig! :) Men sen är det ju det där med tiden... Finns det möjligen någon lite sötnos som kan fixa en header åt mig och jag skickar några bilder? (a) Skulle blir otroligt glad isf! :)
Random bild som jag tog i sommras!
Puss

pluggpluggplugg..

GAAH! Känner att jag verkligen inte hinner med något annat än att plugga just nu och det är skit drygt! Bara nu ikväll så har jag pluggat stenhårt inför psykologiprovet som jag har imorgon och imornkväll så ska Arvi dkomma och hjälpa mig inför historiaprovet som är på torsdag. Sen måste jag plugga franska och engelska med, asså man hinner verkligen inte med någonting annat! Så därför har jag inte hunnit blogga..Men nu tar jag mig en välförtjänt paus för att blogga lite. :)
Våra id-brickor i skolan.
Från vänster: Emmy, Rebecka, Amanda och jag.
Puss

tjalalala

Sitter här vid datorn och försöker bränna över en film från ett usb till en dvdskiva för första gången i hela mitt 16½åriga liv... Vi får vällan se hur det går med det ja antar jag. :) Ska vara klart om 10 minuter.. Är det normalt?
Puss

det bara är så

Hejhej! Jaa, nu blev det ju inte så att jag bloggade så fort jag kom hem från stallet, för jag var tvungen att äta, duscha och sen börja plugga inför psykologiprovet och historiaprovet.. :(  Det gick i alla fall jättebra att rida och den rundan i skogen som hon visade mig var verkligen jättemysig! Just nu tar jag en paus från psykologin, det behövs ju det också. ;) Ikväll blir det att plugga och kolla på tv, sen ska jag även försöka ringa Arvid med och prata lite med honom. Hur har eran dag varit hittills då? :)
Var och småhandlade lite med mamma innan också.
Puss.

Godmorgon!

Sovit gott? Själv har jag sovit relativt bra. Har precis ätit frukost så ska bara byta om innan det bär av till stallet. :) Kommer vällan hem igen någon gång innan lunch, så då tar jag och skriver ett inlägg om hur det gick med. Idag ska Magics ägare visa mig vilka vägar man kan rida i skogen, så det ska bli spännande. :) Vad ska ni sötnosar göra idag då? :)
Puss

vill bli fotad igen..

Jag är inte direkt någon människa som gillar att stå framför kameran, utan jag är hellre bakom den.. Men nu under ett tag har jag vart jättesugen på att bli fotad.. Får se om jag kan hitta någon som kan fota mig. :)
Franskaprovet gick jättebra btw ;)

hackig uppdatering..

Hejhej. Min uppdatering är väldig sne och lustig just nu, men det beror på att det är en del med skolan och sen åkte jag till Arvid direkt efter skolan i fredag och jag har inte kommit hem förens nu (och de har världens sämsta bredband, hihi). Ikväll har jag i alla fall ätit på Garlic House med Arvid och åtta av hans kompisar, det var riktigt trevligt. :) Imorgon blir det att ut och rida i skogen och plugga psykologi och historia..
Puss :)

magic

Det var en söt liten läsare som undrade hur hästen som jag red såg ut, så idag försökte jag ta lite bilder, men han vill ju inte stå still asså! Jaja, jag slänger upp dessa så länge så ska jag försöka fixa bättre. :)
Puss

ursäkta den dåliga uppdateringen..

Nu mitt i höstterminen blir det lite stressigt med läxor, prov och hästen, så jag hinner tyvärr inte blogga så mycket som jag skulle vilja.. Men jag bloggar så mycket jag kan, så håll utkik efter nya inlägg. ;)  Idag hade jag inga lektioner från min psykologilärare och historialärare var sjuk och sen kunde jag inte medverka på idrotten. Så jag drog till stallet och red lite tills det började åska och sen blev det att åka hem frysandes pga det kalla vädret. Sen jag kom hem har jag bara pluggat franska hela kvällen och snart ska jag göra samhällskunskapsläxan, kul.. Ska även kolla hur brunt jag vill ha mitt hår. :)
1.
2.
3.
4.
Någon av dessa hårfärgerna kanske... Vad tycker ni? Bild 1, 2, 3 eller fyra? ;)
(bilder från google)
Puss

A thousand miles seems pretty far,
but they've got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way.

I'm by your side

Familjen skriker att Holland har gjort mål och jag är precis klar med franskan.
Har precis övat klart inför franskaprovet för idag. Har även varit och lämnat mina ridgrejer i stallet så på torsdag blir det att dra dit igen, härligt! Nu blir det vällan att kolla lite på tv (inte fotbollen dock) och bara ta det lugnt. :)
PEACE OUT!

funderar på att färga håret brunt igen...

Hmm.. Jag har börjat få lite tankar på om jag ska färga mitt hår brunt igen eller inte.. Fast denna gången ska jag ha ljusbrunt istället för nästintill mörkbrunt. :) Men jaa.. jag får tänka lite på det så får vi se helt enkelt. Vad tycker ni? :)
Brunett vs. Blond

God eftermiddag!

Jag har precis kommit hem från en dag i skolan och svarat på alla kommentarer. Känner mig riktigt trött och sliten så det är rätt skönt att det bara är 2½ veckor kvar till höstlovet. Ikväll blir det att plugga franska och se om jag och mamma kan köra mina ridgrejer till hästen, så att jag har dem där. :)  Vad ska ni sötnosar hitta på ikväll då?
Puss

Magic

Tänkte berätta lite om hästen som jag provred i söndags. Han är en Welsh Cob på fyra år som kallas för Magic (hans fullständiga namn är lite krångligt). Han är så otroligt fin och gosig så det är inte sant! Dock är han relativt otränad så han är lite lat, men det ska nog gå att fixa. Jag ska rida och ta hand om honom så ofta jag kan. Ska se om jag kan ta ett kort på honom och lägga ut det med. :)
Puss

Vad jag gjort under "bloggpausen"

Nu är det ju så då att jag inte bloggat sen i torsdag, så jag tänkte berätta vad jag har gjort under min "bloggpaus".
Fredag: Var i skolan och hade mitt engelska grammatikprov, det gick nog riktigt bra tror jag. Sen mötte jag Ida och vi drog till Hemmakväll och köpte Ben&Jerry's och hyrde filmen The Stepfather, som var riktigt bra (jag rekommenderar den).
Lördag: Jag följde med mamma in till stan en snabbis innan hon körde mig till Arvid som jag skulle sova hos. Arvid och jag kollade på film, var ute i solen och lite så.
Söndag: Jag vaknade hos Arvid och tog tåget hem vid 12 tiden. Vid 13.00 åkte jag, min mamma, pappa och bror iväg för att jag skulle provrida en häst. Det gick helt underbart bra, jag kan berätta mer om det i ett annat inlägg. :)
Måndag: Vart i skolan och pluggat till franskaprovet som är på fredag. Pratade även med Arvid i telefon innan jag gick och la mig.
Flummbild♥
Puss!

Det var längesen

Ojojoj, det var ett tag sen jag bloggade.. Ursäkta mig för att det inte har blivit något bloggande på ett tag och för att jag inte har svarat på era kommentarer! Detta ska jag ta tag i med detsamma. :) Jag har inte bloggat på ett tag för jag har helt enkelt inte haft lust, ni vet hur det kan vara ibland va? Skriver ett nytt inlägg om vad jag har gjort under min boggpaus om någon minut.
Puss på er!

saknar lindvallen.

Puss

har tråkigt så ni får veta lite om mig.

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? En. Arvid Sebastian Svensson♥
Vad tycker du om kärlek? Underbart är det!
När kramade du någon sist? Kramade Amanda hejdå i eftermiddags.
Saknar du någon speciell person? Ja det gör jag..
Har du svårt för att bli kär? Det beror på lite..
Är du singel? Nej. :)
När fick du senast en komplimang? Jadu.. Idag tror jag. :)

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Om jag vart medvetslös, minns jag då att jag har vart det? Hmm..
Gjort något riktigt dumt? Ja, någon gång har jag vällan det.
Gjort något du verkligen ångrar? Jodå, vi gör alla något som vi ångrar någon gång i livet.
Åkt ambulans?
Bara på "skoj" i skolan. ;)
Gjort nåt olagligt? Nejdå, jag är en liten ängel.
Fått din mamma att gråta? Det vet jag faktiskt inte..
Slagit ner någon? Råkade sparka en gammal klasskompis mellan benen i sexan.. hihi
Skämts över dina föräldrar? Ohja!
Sagt jag älskar dig och menat det? Jag säger bara det när jag menar det.
Tar du droger? Aldrig i mitt liv!
Dricker du? Nej, faktiskt inte. :)
Vilka kläder sover du i? Min gosiga pyjamas och trosor. 
Vad hatar du verkligen? Dåliga dagar och när ingen lyssnar på mig.
Varit kär? Jag är kär. :)
Är du ensam nu? Nja.. Mamma, pappa och min bror sitter i rummet intill.
Vill du gifta dig? Är vällan lite för ung för att tänka på det, min jovisst. 
Vill du ha barn? Samma som ovan.

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag själv, men bortsett från mig var det Arvid. :)
Såg dig gråta? Tror det var Arvid.
Fick dig att gråta? Mina dumma tår..
Du delade en dricka med? Vet inte, var säkert Amanda. 
Du gick på bio med? Arvid! Han bjöd mig förra helgen, hihi.
Skällde på dig? Var säkert mamma. :)
Sa någonting till dig och vad var det? Mamma. Hon frågade om jag ville ha fika. (svar: nej)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nej det tror jag minsann inte att jag har.
Kramat någon? Jajemen
Pussat någon? Nej.
Köpt någonting? Sminkborttagningsmedel och en glass med topping!  
Sjungit? Ja, jag sjunger väldigt ofta.
Saknat någon? Ja, saknar alltid en viss person ♥

JAG HAR:

Digitalkamera? Jajemen.
Systemkamera? Jadå, en Nikon D60 ;)
Telefon på rummet? Ja, men den funkar inte..
Egen dator? Inte längre..
Könssjukdom? Haha , absolut inte!
Bra kompisar? Bäst kompisar

pluggpluggplugg..

Hade matteprov idag och det gick sådär, kanske relativt bra.. Sen imorgon är det prov på grammatiken i engelskan, det känns bra just nu, men år nog läsa igenom det innan jag går och läggar mig sen ikväll.
Bild tagen från google!
Puss.

har en dålig dag idag..

Hejhej. Jag är på grymt dåligt humör så förlåt att jag inte bloggat tidigare.. Är total förbannad för jag hittar inte mina ridkläder! Hittar EN ridstrumpa, ridbyxorna och min gamla förlilla hjälm, det är ju verkligen kanon. Så mina tröjor, mina stövlar, min hjälm och min andra strumpa är helt puttsväck.. ÅH! Sen har jag vart och kollat mina tår idag och då klippte docktorn fem tånaglar. Han klippte av hälften hela vägen ner typ, förstår ni? Det gör i alla fall jätteont nu, så det gör inte mitt humör bättre.. Åh, dummadummadummadumma dag..
Puss

grey's börjar om en kvart ♥

Nehe gott folk, nu tar jag minsann och beger mig från datorn för att tvätta bort sminket och göra mig redo för Grey's Anatomy. :) Gjorde nyss en bild på mig och Amanda som hästar (tänker dock inte lägga ut den..) Sov gott och dröm sött sen. :)
Puss.♥

grey's anatomy startar idag igen!

Hejhej!
Det verkar som om blogg.se inte funkar just nu så vi får se om detta inlägget kommer ut eller inte.. Har i alla fall precis pluggat klart matten och engelskan, tror det kommer gå riktigt bra imorgon på matteprovet faktiskt. :) Idag hade jag svenskaredovisning då jag skulle redovisa om första gången jag var i Turkiet och det gick relativt bra tror jag.
Och gott folk, idag börjar äntligen nya säsongen av Grey's Anatomy, IIIIH!!! Missa inte det (21.00 på kanal 5)! jag kommer att sitta bänkad framför tv'n redan en kvart innan det börjar bara för att vara säker på att jag inte missar det. ;)
Puss på er!

061010

Godmorgon!
Sovit gott allihopa? :)  Själv har jag sovit jättegott! Börjar inte förrens 11 idag så jag kan ta det lite lugnt med, väldigt härligt. Är nästan helt klar men behöver välja kläder också, vilket är det jobbigaste för mig tror jag... Att fixa håret och sånt går kanon, men när man kommer till kläderna så går det inte bra.. Känns som om jag har samma gamla kläder på mig hela tiden. :o  Får ta och inhandla lite nya kläder i Sthlm sen i november!
Puss

När ingen annan ser


pussinuss

Godkväll kära läsare!
Jag har precis skrivit om mitt tal i svenskan då min kompis hade skrivit samma sak som mig i efterhand,vilket jag inte gillade så jag struntade i mitt gamla perfekta tal och gjorde ett nytt istället! Det gamla handlade om hur jag hittade en av mina närmaste vänner, men detta nya handlar om första gången jag var i Turkiet och det blev faktiskt riktigt bra! Har även pluggat lite matte och ska snart plugga engelska grammatik, inte så kul, men det behövs. Idag fick vi tillbaka våra geografiprov och vår inlämningsuppgift i samma ämne. På provet fick jag G och på inlämningsuppgiften fick jag ett VG, så jag är relativt nöjd. Ikväll blev det att äta på Donken då mamma inte orkade laga mat, hihi tack♥!
Saknar Turkiet.
Puss

Ab imo pectore

Har ätit kanelbullar och glass nu, hihi (känner mig lite smått tjock nu). Kollade även på Grey's med min mamma och bror. Snart blir det att göra sig i ordning och vänta på att Arvid ska ringa mig, sen blir det att läsa lite ur boken "Kirre". Är det någon som har läst den? Den är så otroligt hemsk, men så intressant och fångande att man inte kan sluta läsa den! Otroligt nog är den bättre än "Pojken som kallades Det" och "När ingen annan ser".  "När ingen annan ser" är egentligen bara en sjukt äcklig bok och jag fattar inte att det är på riktigt.. "Pojken som kallades Det" är ju också på riktigt, men det är inte "Kirre". Boken "Kirre" är som en halv sanning ungefär.. Jag kan berätta mer en annan gång för snart ringer nog hjärtat. :D  Oj, det blev ett långt inlägg... Aja, vi hörs imorgon sötnosar. Godnatt :)
Puss

förlåt för världens sämsta uppdatering!

Hejhej!
Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag, men igår hann jag inte efter att alla stuckit hem och idag har jag bara inte orkat.. Har i alla fall haft orientering idag, jag tog 22 av 40 kontroller på 2½ timmar, så fick definitivt godkänt! :) När jag kom hem blev det att äta lunch och plugga matte och engelska, det går faktiskt rätt bra nu. Just det! Innan idag ramlade jag och slog i huvudet med, dumt gjort asså.. Men det är inte så farligt, är bara lite öm just nu. :) Ikväll blir det att kolla på tv och fika på kanelbullar eftersom det är kanelbullensdag. ;)
Puss på er!

thinking of you

Har precis duschat och gjort mig i ordning så nu blir det att plugga engelska grammatik och matte eftersom det är prov nästa vecka. Mellan 15 och 16 kommer lite kompisar hit för att kolla på film, ska bli gosigt. :)  Vad ska ni hitta på för kul då? :)
Puss

Godmorgon!

Förlåt att det inte blev mer bloggande igår, men jag fick helt plötsligt bråttom eftersom jag och min familj skulle på kalas hos en släkting. Men det var i alla fall mycket trevligt där och god mat var det också! Jag kollade precis mina mejl och såg att två stycken har svarat på en annons om medryttarhäst som jag la ut på blocket igår (http://www.blocket.se/blekinge/Soker_medryttarhast_29863075.htm?ca=22&w=1). Det låter jättebra och jag har precis mejlat tillbaka! Hihi, jag är alldeles pirrig i kroppen nu!
Puss

vill du beställa någon av mina bilder?

Som jag skrev innan kan man beställa någon/några av mina bilder som canvas, plansch eller vanliga kort. Om ni är intresserade och vill veta priserna för detta så är det bara att mejla mig: [email protected] eller att lägga till mig på Facebook: Hanna Waldo. :)  Här nedanför kommer några få av många bilder som man t.ex kan beställa (men man kan beställa alla bilder som finns på bloggen).
Jag kommer att lägga ut mycket mera bilder då och då, så bara säg till om du blir sugen på någon bild. Och om du vill ha en speciell bild som jag inte har så bara säg till så fixar jag det. Jag fixar även om du hellre vill ha en bild i svart/vitt format än i färgat format. Om ni vill se fler bilder inom något visst "tema" så kommentera vad så lägger jag upp det här. Och när ni sen beställer bilder så åker givetvis vattenstämpeln bort. :)
Själv har jag denna bilden i mitt rum som en canvas...
...och jag är riktigt nöjd. :)
Puss på er!

you won't make a fool out of me

Hej!
Har precis kommit hem efter att ha kollat på tapeter, handlat och varit på min mormor och morfars grav. Jag hittade jättesnygga tapeter, men de är rätt dyra.. Mamma sa nyss att jag kunde välja mellan tapeterna eller en dator, men jag tror inte att hon menade allvar. Tänkte även informera er om att jag säljer mina bilder som tavlor i olika storlekar om ni skulle vara intresserade. Tänkte lägga ut lite bilder efter detta inlägget som man bland annat kan välja mellan. Vill ni köpa så mejl mig ([email protected]) eller lägg till mig på facebook och skriv där (Hanna Waldo). :)
Puss

går inte att ladda upp bilder?

Godmorgon!
Har ni sovit gott allihop? Det har jag i alla fall, jag har sovit riktigt gott i natt. :) Arvid har precis åkt härifrån och nu blir det att duscha, göra mig i ordning, städa och sen åka och kolla på tapeter. Jag vet inte riktigt hur jag vill att mitt rum ska se ut, men men, jag hittar nog något. :) Vad ska ni sötnosar hitta på idag då? :)
Puss

En perfekt kväll.

Hejhej kära bloggläsare!
Förlåt att jag inte skrivit på hela dagen, men det har varit stressigt idag och jag har inte kommit hem förrens nu eftersom Arvid hade två överraskningar till mig. Första överraskningen var att han skulle bjuda mig på resturang och andra var att han bjöd mig på bio. Vi såg "I rymden finns inga känslor", den var riktigt bra och lite sorglig. Till Arvid: Detta var verkligen super gulligt gjort av dig, och jag älskar dig en massor! ♥
Nu ikväll ska vi smälla lite smällare och kanske kolla på "Snabba Cash". hur har eran dag varit? :)
Saknar sommaren och värmen.. Arvid på bilden med. :)
Puss

RSS 2.0