*sadface*

Letar medryttarhäst och det går inte bra..
Saknar stallet

långt inlägg, jag hoppas att ni orkar läsa det :)

Himmel vad kallt vi ska ha det här i Sverige då! Sitter helt seriöst här och har gåshud på både armar och ben. Hade inte mitt hår (på huvudet då va) varit så långt så hade väl det stått rakt upp också!
Men jag tänkte bara berätta att jag ska försöka blogga imorgon innan skolan eller under skolan. :)  Efter skolan så ska Arvid komma med en massa överraskningar. Jag är riktigt spänd och har tjatat i säkert en vecka om att få veta vad det är!  Men jag har fortfarande inte fått veta något.. Jag vet bara att han möter mig på stan och att vi ska äta någonstans, gos.♥ Men jag bloggar i alla fall så fort jag kan imorgon!
Jag tror inte att det blir så många fler inlägg ikväll, men ni får väl hålla ögonen öppna antar jag. ;) Om detta är det sista inlägget så vill jag önska er alla en godnatt!
Puss

Ont om inlägg idag, sorry!

Hejhej.
Förlåt att jag inte bloggat på hela dagen, men det var väldigt stressigt i morse och jag har inte hunnit blogga under dagen, fram tills nu.. Vi hade orientering idag på idrotten och det gick mycket bättre än väntat. :) Direkt när jag kom hem blev det att hoppa in i duschen, sen dammsuga och städa rummet, sen äta och sen fixa stödord inför en svenska presentation som vi ska ha imorgon. Ikväll blir det att svara på kommentarer, blogga lite mera, kolla på Grey's Anatomy med mamma, förbereda lite till inför presentationen och sen bara ta det lugnt. Kanske ringa hjärtat också. :) Vad ska ni hitta på?  Hoppas ni får en trevlig kväll i alla fall!
Puss

Bruno Mars - Just The Way You Are

Detta är en riktigt bra låt, och jag anser att alla ska ta och lyssna på
den och samtidigt kolla på musikvideon, för bra är den!
Puss

nattinatti

Hejhej!
Jag har precis skickat iväg mina gamla anteckningar om cellen från 9an till Arvid (han går tredje året och ska ha prov på det imorgon). Jag hoppas att han förstår dem och att det är till någon hjälp. :)  Innan ikväll så kollade jag, mamma och min bror på två avsnitt av Grey's Anatomy säsong 3, kalas bra var det! Snart blir det att göra sig i ordning, kolla lite på tv och sen lägga sig i sängen och läsa, då jag ska upp 5.30 imorgon... Mindre kul, så jag hinner tyvärr inte att blogga imorgon på morgonen, men jag bloggar så fort jag kan igen. :) Godnatt och sov så gott sen allihopa!
Det är lite najs att man fortfarande minns detta, hihi.
Puss

ååh..

Min lillebror snor datorn från mig nu... Men jag kommer att uppdatera senare ikväll. :)  Ha det bäst!
Puss

svar!

Nawe vad gulligt. ♥ Känns himla skönt att höra detta när man har haft uppe bloggen på nytt i cirka två dagar, detta stärker verkligen viljan att blogga! Tack så jättemycket!  (Synd bara att jag inte vet vem du är..) ♥

Puss
P.S. Jag vet att bilden kom utanför, men om jag gör den mindre så syns det inte lika tydligt vad det står.. :( D.S.

riktigt kallt idag

God eftermiddag på er! :)  Hur har eran dag varit?  Min har varit stressig och kall, då vi har det super kallt på vår skola.. Idag var jag lite nyttig med, för när jag kom hem var jag hungrig så jag gjorde en fruktsallad till mig. :)  Den bestod av 1 svenskt äpple, 1 banan, 2 satsumas och lite vindruvor, kalas gott! Imorgon kommer jag dock inte att vara fullt så nyttig då jag, Amanda, Emelie, Emmy och Rebecka ska äta världens godaste kebab på Michels. ;)
Nu blir det snart att äta middag (känner att detta inlägget handlar mycket om mat, förlåt mig) och efter det blir det att svara på alla era gulliga kommentarer, hihi.
Sjön i Bastasjö hemma hos mig förra våren.
Puss

skolan snart då

Godmorgon! :)  Har alla sovit gott? Jag sov sådär, vet inte riktigt varför.. Har i alla fall precis ätit och fixat håret, så nu snart ska jag gå upp och hitta något att ha på mig innan det bär av till bussen, som ska ta mig till skolan. :) Idag händer det inte heller så mycket, jag ska i alla fall städa mitt rum, kul... Sen om det är bra väder tänkte jag gå ut och fota lite. :)  Vi hörs när jag kommer hem igen.
En bild som Arvid tog på mig förra hösten när jag var brunett.
Puss

you and me

hanna ♥ arvid

från kylan in i värmen

Hejhej!
Kom precis hem från affären. Har vart och handlat lite med mamma, bland annat frukt som jag verkligen tycker om. :) Geografiprovet som jag hade på sista lektionen idag gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra, känns skönt! Gjorde inget speciellt efter skolan förutom att jag pratade med hjärtat i telefon♥. Nu ikväll blir det att kolla på tv, dricka te och äta kladdkakan som jag bakade igår.
Puss

frulle snart

Då har jag gjort mig i ordning och nu blir det snart att äta frukost och ladda mobilen innan jag tar och ger mig av till bussen.
Och så här ser jag ut idag.
Baslinne: H&M
Linne: Monki
Skjorta: H&M
Jeans: Gina Tricot
Klocka: JetSet
Puss

I Can Do Anything

Godmorgon! Sovit gott? :)
Själv har jag sovit helt underbart gott men ändå är jag fortfarande trött..  Ska strax äta frukost och sen göra mig i ordning för skolan. Ska ha geografiprov idag, jag hoppas verkligen att det är lätta frågor, eller i alla fall inga svåra. Vet inte riktigt vad som händer efter skolan, jag får se. :)
Ska även ta kontakt med muppen till vänster och fråga om hon möter mig vid bussen som vanligt. :)
Puss

Annie och Mia.

Har redigerat liter bilder idag som jag tog för några veckor sedan när Annie red Mia. Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om dem. :)
Fler bilder finns att se på min facebook:  Hanna Waldo.

Börjar om.

Hejhej!
Som nog de flesta vet så har jag förut skrivit på en annan blogg som heter walkinginkarlskrona.blogg.se, men den bloggen har jag nu "gett upp" då det var ett krångligt namn och jag inte direkt brydde mig särskilt mycket. Jag har känt ett tag att jag inte vill blogga mera, men nu ikväll så bara kände jag för att starta en ny blogg och börja om från början! :)
Min blogg kommer för det mesta att handla om mitt vardagsliv, mina vänner, gymnasiet, musik, fotografier och min pojkvän Arvid. :)  Jag har inget speciellt "tema" på min blogg och jag bryr mig inte direkt om hur många besökare jag får, utan jag vill bara skriva av mig. Fast visst är det lite extra kul när det är många som läser, hihi.
Slänger upp en bild på mig med så ni vet vem jag är eller hur jag ser ut allafall :)
Puss ♥

RSS 2.0