#1

Har precis skapat denna kategorin och i den har jag ju då tänkt att skriva om min träning osv. Jag har precis köpt ett gymkort för ett helt år på Friskis o Svettis, tycker att de har det bästa gymmet faktiskt... Tänkte börja med att skriva mitt "tränings-schema" och lite andra småsaker:
Träningsdagar:
Tisdagar 14.30
Torsdagar 14.30
Söndagar: När som helst.
Gå till väga när det gäller "kost":
Sen har jag tänkt att jag ska skära ner på snacks och sånt så mycket som jag bara kan, men jag tänker tillåta mig själv att äta antingen godis, chips eller popcorn på antingen fredagar eller lördagar, men jag ska inte det både fredag och lördag om det inte är något speciellt som händer. Sen tänkte jag skära ner på det jag äter, så jag ska inte äta bara för att det är gott, utan jag ska äta tills jag är mätt och sen tar det stopp!

Mina mål:
Mina mål är att gå ner minst 10kg i vikt, få upp konditionen och få mer mag- och ryggmuskler.
Det var nog allt för denna gången... Bara att säga till om det är något ni vill veta!
Kram

ny kategori!

Har precis skapat en nya kategori som heter "träning". Där tänkte jag uppdatera min träning och så nu när jag har köpt gymkort för ett helt år. Första inlägget kommer precis efter detta!
kram

tomheten är oändlig

Hejhej!
Idag skulle jag opererat tårna men det blev inte så för doktorn trodde att det bara var en undersökning så det fanns ingen operationssal ledig.. Så nu får jag halta fram i ungefär en månad till.. Slog i tån innan med, det var inte så smart gjort för nu dunkar det och svider till tusen... Menmen.
Kram

k som i kärlek

God kväll!
Sitter just nu framför datorn i Arvids rum, har nyss redigerat lite bilder som vi tog på oss idag när vi var ute och gick i det fina vädret. Bilderna finns i slutet av detta inlägget. Igår kom Arvid hem till mig och vi lagade tacos och han sov hos mig och sen nu idag då så följde jag med honom hem. Jag ska sova här tills imorgon, goooooooooos! Blir nog att kolla på en film eller så sen, får se lite. Snart är det ju den dära timman med då man ska släcka alla lampor och tvapparater och all annan elektronik, men jag tror inte Arvid har en enda tanke på att göra det... Förvånar mig inte ett dugg asså...

Pusspuss!

övningskört hela vägen hem.

Hejhej!
Jag är helt uppspelt och duktigt taggad, för jag kom alldeles precis hem efter att ha övningskört heeeeeeeeeela vägen hem till Hässlegården från Rosenholm!! Och det är bara andra gången i hela mitt liv som jag någonsin har kört! Var lite nervös inför att köra i rondellen, men det gick ju bara super det med. Åh, det var så coolt! Aja, nu ska jag äta godis och ringa Arvid innan Annie kommer. :)
Kram

polaroidkamera?

Sitter just nu och letar efter en polaroidkamera, men det går sådär... Någon som vet vilken man ska ha och vart man sedan kan köpa tillbehör till den? Skulle vara jättesött om någon kunde hjälpa mig med detta, för tänk vad häftigt att fota med en polariodkamera i sommar! Ska se om jag kan hitta någon, oavsett pris. :)
Kram

nu: bones

Precis kollat på Solsidan och TimeOut och nu blir det att kolla på Bones som man nyss spelade in. ;) Imorgon blir det skolan och att plugga ännu mera franska inför fredag.. Ska gå och lägga mig efter Bones såååååå... Godnatt!
Kram

fottad?

Btw, är himla sugen på att bli fottad av någon, så om nån där ute känner för det så släng en lite kommentar eller ett mejl till [email protected] :)!
Denna bilden tog Ellen på mig för ett bra tag sen.
Denna bilden tog Arvid på mig någon gång i februari.
Denna bilden tog Arvid på mig förrförra hösten tror jag.
Puss

söndag

Hejhej!
Jag har precis pluggat franska och snart så kommer kusinerna hit för att äta middag. Även om det var igår som jag träffade Arvid så saknar jag honom redan... Ikväll händer det inte speciellt mycket, får se lite. :)
Puss

arvid <3 hanna

hej hanna, och hej hannas bloggläsare, vill bara säga att du(hanna) är världens bästa flickvän och jag älskar dig något enormt!:) har du någongång hört talas om bloggrape? det är det nyaste från stureplan!;) puss på dig min sötpuff!!<3 // Arvid

gerthsbo trafikskola

Hejhej!
Nu har jag precis ätit middag med familjen efter att ha suttit 3½ timmar hos Gerthsbo (eller vad det heter..) för att lyssna på någon slags körintroduktion inför att börja övningsköra. Det var mindre kul, men jag vann i alla fall en "Överkörning"skylt tack vare en frågesport vi hade där jag hade 8/10 rätt. ;) Nu ska jag plugga historia för imorgon är det prov på franska revolutionen...
Puss

klippa mig?

Jag sitter just nu och överväger att klippa håret kort, typ till axlarna. Men jag vet inte, jag är ju i alla fall relativt säker på att jag kommer att ångra mig sen, men man kan ju vara nöjd för det? Jag får se lite, isf klipper jag det lagom till skolavslutningen tror jag. Inom kort ska jag i alla fall klippa topparna och lägga in lite ljusa slingor, ungefär som på bilden nedan, jag tror det skulle bli sjukt snyggt! Jag har snackat lite med en kompis som heter Ellen som går frisör om vad det kostar att klippa sig hos dem så imorgon ska jag förmodligen dit för att boka en tid, men jag får se lite. :) Jag ska snart sova, för jag mår inte så bra, jag fick gå hem från skolan idag nämligen.. Jaja. Jag saknar Arvid jättemycket...
Kram

110306

Sitter här i sängen jämte Arvid och väntar på att mamma ska komma hem med lite ingredienser till våra cupcakes, sen ska vi baka! Arvid kom hit idag när jag sov, så han kröp ner i sängen och väckte mig, det var mysigt. :) Sen gav han mig IKEAchips, det är i stortsett de godaste chipsen som finns! Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, men vi hittar nog på något skoj som alltid. :)
Puss

middag hos ida

Nu sitter jag här med håret helt nylockat och doftar perfym. Vi ska gå till familjen Jönsson om ca 5 minuter för att äta middag och så, det ska bli så mysigt! Gymmandet idag med pappa och Oscar gick bra, fast jag var så trött eftersom jag inte sov så mycket så det var inte så kul att gymma idag... I alla fall så måste vi gå nu.
Pusspuss

godmorgon!

Jag sitter här i soffan och kollar på Johan Glans World Tour of Skåne, riktigt bra! Emmy, Rebecka och Amanda har precis åkt hem efter att ha sovit här hos mig i natt. Vi spelade lite xbox och kollade på filmer igår till 3 ungefär, det var kul men jag var så sjukt trött... Idag blir det att gymma med pappa och sen äta middag hos Ida och äta Ben&Jerrys!
Puss

RSS 2.0