drutta in till staden

Har precis ätit lunch och gjort mig iordning så nu bär det av in mot staden för att möta Arvid och handla julklappar, gos! Vi hörs sen. :)
Kram

kommer idol-jay att hålla som artist?

All denna hysteri (eller vad man ska kalla det) kring att Jay vann Idol 2010 igår har redan börjat bli tjatig. Jag har inte kollat på Idol särskilt aktivt detta året för jag tycker att det har blivit lite för mycket och för snurrigt för min del, och jag anser att årets deltagare inte har varit lika bra som de gångna åren. Är inte meningen med tävlingen att hitta nya artister som ska hålla? Jag tror inte att Jay kommer hålla som artist, jag tror inte att någon av årets deltagare hade hållit som artist, men vem vet, jag kan ju ha fel? Nu tror väl folk att jag har påverkats om vad tidningarna har skrivit om honom, men hallå, vem påverkas inte av att läsa att flera mindre barns idol är knarkare och dessutom otrogen mot sin flickvän med en annan idoldeltagare? Skandal skandal. Jag fattar helt ärligt inte varför Jay fick fortsätta att vara med i idol efter att denna knark-skandal bröt ut. Är det inte meningen att man ska få konsekvenser för vad man har gjort? Det kan ju knappast gottgöras med att man sjunger relativt okej. Just nu framgår det ju som om det är okej att röka på och sådant utan att ens få några konsekvenser. Jag säger som jag sa innan, skandal skandal. Nej, jag tycker att "idolribban" ska höjas och att folk med riktigt speciell talang ska söka till idol nästa år!
Kram

lördag

Åh, nu är regnet här för att ta bort all den vackra snön och sen ikväll när det blir kallt igen kommer det att vara glashalt och jag kommer bryta benen, underbart..! Idag blir det att åka in till staden runt 14-tiden för att möta Arvid och så ska vi gå på stan och lite så innan vi åker hem till mig. :)
Jag saknar att kunna ha mina converse som för övrigt ser gigantiska ut på denna bilden!
Kram

modell

Jag har för det mest bara naturbilder och liknande (vilket ni kanske märkt).. Och nu vill jag börja fota människor så om nån där ute är intresserad så är det bara att mejla mig :) [email protected]
Kram

hmm..

Såg detta videoklippet på Carolina Gynning's blogg och det berörde mig,
så jag bestämde mig för att visa det för er. Lämna gärna en kommentar om
vad ni tycker och anser om detta. :)

En intressant bussresa

Haha jag bara måste berätta en grymt rolig sak som hände idag på bussen! (Kan ju vara lite svårt för folk som inte var där att tycka det är kul, menmen..)
Jag och min kompis Nathalie satt på bussen på väg mot Hässlegården, vid sjukhuset så hoppar min lillebror och några av hans killkompisar på för att åka hem. Alla är 12 år gamla inklusive min lillebror. Helt plötsligt får min lillebror och hans kompisar syn på mig och Nathalie och går längre bak i bussen för att hälsa och så. Hans kompisar är helt knäppa, jag lovar! En liten kille sa att jag och Nathalie var "murfar", han undrade även vad vi hette, om han fick kolla i Nathalies väska och om han kunde på en puss?! Sen satte han sig i Nathalies knä och sa att han gömde sig, vi höll helt seriöst på att skratta ihjäl. Sen helt plötsligt säger han "Jag är Top Ragger Murf. Top Ragger, Top Ragger". Haha det var så grymt kul så vi visste inte vart vi skulle ta vägen, jag menar dessa är ju bara små barn och så håller dom på såhär? Sen när jag och Nathalie hoppade av så var det en annan liten pojk som ville ha en puss, men tyvärr sa vi, vi pussar bara på våra killar! Hahaha, roligaste bussturen på länge!
Kram

bloggar jag läser

Jag fick en fråga för någon dag sedan om vilka olika bloggar jag läser, så jag tänkte svara på det nu och kanske blir det en lite motivering på varje.
Carolina Gynning - Hon är en grymt härlig och positiv människa, hon gör väldigt fin konst och precis som jag så har hon intresse för hästar. Man blir glad och inspirerad av att läsa hennes blogg helt enkelt! (Eller jag blir det.)
Alexandra "Kissie" Nilsson - Inte för att vara sån, men finns det någon "bloggsjäl" där ute som inte läser Kissies blogg för att få reda på vad hon nu hittat på för bus eller för att se hennes nya skandaler? Hennes blogg är underhållande på ett annorlunda sätt helt enkelt.
Desiree "Dessie" Nilsson - I början var det den bloggen jag hatade mest av alla för det enda hon gjorde var att starta bloggbråk osvosv.. Så jag har inte läst hennes blogg på jättelänge, men nu har jag fått reda på att hon skaffat en hund, så jag måste ju se hur detta går om ni förstår vad jag menar? Hahaha.
Paulina "Paow" Danielsson - Läser inte hennes blogg regelbundet, men tyckte den kunde få vara med i alla fall eftersom jag läser hennes blogg när hon är ute och reser, då är den bra. Jag tycker om att läsa om resemål och så och det är även den enda gången som hennes blogg är intressant!
Hugo Rosas - Inte för att vara sån, men han är ju lite speciell (på ett positivt sätt), så hans blogg är ju lite småkul att läsa då och då!
Albin Axelsson - Jag anser att han har en j*vligt cool stil och hans blogg är både bra och intressant.
Alexandra Johansson - Hon är en grymt häftig tjej med en grym blogg! Hon kan verkligen intressera och fånga läsarna med det hon vill berätta och det gillar jag skarpt!
• De så kallade "små-bloggarna"  - Jag förstår inte riktigt varför man kallar dem för det så jag bestämmer mig för att skriva ut några av dem, fast inte göra några längre förklaringar om varför jag läser dem. :) Men detta är bara några av dem jag läser, kom ihåg det!
- Joel Lindblad - Kalas bra blogg! Har även pratat lite till och från via kommentarerna och han verkar vara en schyst kille och det gör hans blogg ännu bättre.
Veronica "Vevvz" Andersson - En riktigt härlig och glad tjej som jag känner lite halvt om halvt. Gillar hennes tips och åsikter!
- Evelina "Lillie" Carlson - En rosa liten fluffig och söt blogg som är riktigt kul att läsa då jag gillar hur hon kan kombinera olika kläder och smycken så bra! + att vi faktiskt gått i samma skola förut i ca 2 år, det ni.

bilder från 2007-2009

Kollade igenom riktigt gamla (från 2007-2009) bilder som jag har här på datorn och jag bestämde mig för att lägga ut dem. Ni får gärna lämna en liten kommentar om vad ni tycker. :)
Som ni märker är det inget direkt tema,
men detta är ju bara några bilder som jag hittade nu.
Kram

min dag

Hejhej!
Kom nyss hem från skolan, gud vad kallt det är ute! Kan ju nästan tro att en ny istid står bakom knuten för att sedan hoppa fram och ta dö på mig.. Dock fryser jag nästan alltid, det är något som ni kanske inte visste om mig! Idag i skolan så kollade vi på film på psykologin och på historian så jobbade jag och Amanda vidare med vårt arbete om aboriginerna. Sen hade vi våran långa lunch och efter det var det dags för bip-test på idrotten, som jag inte kunde vara med på, det suger. Sen hade vi matteprov, det gick relativt okej. *Ojoj, det här inlägget blir långt, undra om någon orkar läsa detta..* Ikväll blir det att plugga franska och bara ta det lugnt.
Kram

en dejt med kudden (igen.. x2)

Nehe, nu är kvällens tv-tittande över för mig och jag ska nog ta och dra mig mot rummet för min dejt med kudden. Hörs imorgon!
Kram

take that - The Flood

Snacka om att detta är en sjuuuukt bra låt! Har lyssnat på
den om och om igen nu ett tag, ska se om jag kan få tag på den tror jag.

the simpsons

Ska precis sätta mig i soffan för att kolla på Simpsons och plugga lite matte, geografi och franska. Sen ska jag ringa älskling lite med, eftersom vi inte kunde ses idag när han var här i Karlskrona.. Menmen!
Kram

Denna reklamen är bara för underbar! ♥


trött och sliten

Hej!
Kom nyss hem från vårdcentralen och innan dess skolan. Idag hade jag bara två(!) lektioner och en av dem behövde jag inte ens gå på egentligen, så det var lite chill asså. Men som sagt kom jag nyss hem från vårdcentralen, mitt ärende där idag var att en slags sköterska skulle lägga om bandaget runt min tå och så. Ska gå till henne två ggr i veckan nu, woho... Känner att jag skulle behöva klippa och färga om håret snart igen asså, det hade vart skönt.
Hur många ggr klipper och/eller färgar ni ert hår? :)

saknar det...
Kram

saknar värmen lite faktiskt.

Nehe, nu är det snart dags för mig att dra till skolan, så det blir inte mer bloggande förren jag kommer hem igen. Ni får ha det så bra!
Kram

Godmorgon!

Var mitt uppe i att göra mig iordning precis innan, men jag ansåg att jag skulle ta en paus för att blogga och sen äta lite frukost. Jag börjar inte förren 11.50 idag med franska, det är rätt chill måste jag säga. Som ni nog förstår så har det inte hänt speciellt mycket ännu, haha! Men jag bloggar så fort något spännande händer. :)
Kram

jag älskar snö ♥


hittade ingen kul bild

Som ni märkt så har jag ännu en gång inte bloggat på ett tag, men jag har inte haft så mycket att skriva om och när jag har haft det så har jag helt enkelt inte haft någon ork! Jag har inte gjort så mycket, dock fick jag vänta på bussen i 40 minuter i -10°C en dag förra veckan, det var inte speciellt kul. Jag har även träffat Arvid, varit på julmarknad, träffat kompisar och lite så.
Idag har jag bara varit i skolan och städat typ. Senare ikväll blir det att kolla på tv.
Kram

RSS 2.0